Aktivizohet një vatër zjarri në Karaburun

Një vatër zjarri është ndezur mëngjesin e sotëm në Karaburun në afërsi të Kishës së Marmiroit.

Forcat e zjarrfikëseve dhe ADZM ndodhën në terren për shuarjen e zjarrit por dhe të ndalojnë të mos përparojë më tej, duke marrë përmasa.

Top Channel