Rama në Spanjë: Vizita e parë zyrtare e nivelit të lartë, në historinë e marrëdhënieve bilaterale

Kryeministri Edi Rama ndodhet për një vizitë zyrtare në Spanjë.

Ai është pritur Presidentja e Kongresit të Deputetëve të Spanjës, Meritxell Batet.

Kjo është vizita e parë zyrtare e nivelit të lartë në Spanjë në historinë e marrëdhënieve bilaterale.

Sipas Ramës kjo vizitë hap një faqe të re në këto marrëdhënie me potencial të lartë bashkëpunimi politik, ekonomik e kulturor mes Spanjës dhe Shqipërisë.

Top Channel