Qytetarët protestojnë për çmimet / Më shumë po e ngrenë zërin të moshuarit

Qytetarët shkodranë janë ngritur ditën e sotme në protesta për rritjen e çmimeve.

Janë të moshuarit ata që kanë ngritur zërin më shumë.

Rritja e çmimeve në tregun ushqimor  nuk ka përfunduar ende, listës së produkteve që do të kushtojnë më shtrenjtë do t’i shtohet edhe uji i pijshëm.

Kostot e jetës së shqiptarëve gjatë vitit 2021 janë më të larta, pasi përveç produkteve të shportës konsumatori po paguan më shtrenjtë edhe karburantin.

Edhe çmimi I frutave dhe perimeve që prodhohen në vend pritet të kushtojnë më tepër, pasi sipas kreut të Shoqatës së Prodhuesve Shqiptar, Arben Shkodra çmimi i imputeve bujqësore do të rritet shkak për shkak të ndryshimit të çmimit të karburantit në rang botëror.

Top Channel