Video/ Dibër, dëmtohet shtylla, pa drita zona rreth Kala e Dodës

Disa zona në Dibër kanë ngelur pa energji elektrike si pasojë e motit të keq.

Siç shihet nga video, kushtet e motit kanë rrëzuar shtyllën e fiderit Sllovë, përgjatë aksit Ceren dhe Vosije.

Pa energji elektrike janë zonat e Njësisë Administrative Kala e Dodës.

Top Channel