Bardhaj në errësirë! Fshati afër Shkodrës ka gjithmonë mungesë energjie

Në Shkodër ndodhet dy nga hidrocentralet më të mëdha në vend, por në këtë bashki ka edhe fshatra që kanë probleme me energjinë elektrike për gjatë gjithë muajve të vitit.

Një prej tyre është edhe fshati Bardhaj që ndodhet shumë pranë qytetit. Gazetari Klodian Zhivani ishte në këtë fshat dhe kronikën e përgatitur mund ta ndiqni në videon më sipër.

Top Channel