“Guroret na ndotën ujin e pijshëm”/ Banorët e 6 fshatrave në Shkodër bllokojnë rrugën kryesore

Dhjetëra banorë të 6 fshatrave në Postribë të Shkodrës bllokuan rrugën kryesore në shenjë protestë për ujin e ndotur.

Ata akuzojnë ministrinë e Mjedisit dhe bashkinë Shkodër që kanë lejuar ndërtimin e një guroreje.

Uji është i pakonsumueshëm për qindra familje të këtyre zonave të cilët detyrohen ta blejnë. Ata paralajmërojnë se protestat do të përshkallëzohen nëse ministria dhe bashkia nuk marrin masa.

Top Channel