Përkeqësohet situata në Malësinë e Madhe, izolohen Boga dhe Thethi

Situata si pasojë e shiut dhe erës së fortë është përkeqësuar këtë mesditë në Malësinë e Madhe.

Përroi i Thatë ka dalë ngas shtrati, duke bllokuar rrugën. Pikat turistike të Bogës dhe Thethit janë tashmë të izoluara.

Top Channel